Mindfulmeditatie.nl

Academie voor Hoog Bewustzijn

Academie voor Hoog Bewustzijn is een Personal trainer gelegen aan Dorpsweg 6 in Cornwerd.

Meer informatie over Academie voor Hoog Bewustzijn in Cornwerd

Kom erachter wat Academie voor Hoog Bewustzijn voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Academie voor Hoog Bewustzijn om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Personal trainer in de buurt van Cornwerd? Dan ben je bij Academie voor Hoog Bewustzijn op de juiste plek. Bij Academie voor Hoog Bewustzijn kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Academie voor Hoog Bewustzijn in Cornwerd is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Personal trainer is gelegen aan Dorpsweg 6 in Cornwerd. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Cornwerd of niet, iedereen is welkom bij Academie voor Hoog Bewustzijn. Je kan Academie voor Hoog Bewustzijn telefonisch bereiken op: 31 515 231 681 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.academievoorhoogbewustzijn.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Academie voor Hoog Bewustzijn en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Academie voor Hoog Bewustzijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Academie voor Hoog Bewustzijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Academie voor Hoog Bewustzijn

Bezoekers bekeken ook