Mindfulmeditatie.nl

Ahimsa Yoga en Balans

Ahimsa Yoga en Balans is een Yogastudio gelegen aan Wilgenmaat 25 in Westerbork.

Meer informatie over Ahimsa Yoga en Balans in Westerbork

Kom erachter wat Ahimsa Yoga en Balans voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ahimsa Yoga en Balans om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Westerbork? Dan ben je bij Ahimsa Yoga en Balans op de juiste plek. Bij Ahimsa Yoga en Balans kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ahimsa Yoga en Balans in Westerbork is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Wilgenmaat 25 in Westerbork. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Westerbork of niet, iedereen is welkom bij Ahimsa Yoga en Balans. Je kan Ahimsa Yoga en Balans telefonisch bereiken op: 31 6 46410751 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogawesterbork.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ahimsa Yoga en Balans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ahimsa Yoga en Balans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ahimsa Yoga en Balans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ahimsa Yoga en Balans

Bezoekers bekeken ook