Mindfulmeditatie.nl

Ananda Yoga Centrum

Ananda Yoga Centrum is een Opleidingscentrum gelegen aan De Friedhof 7 in Ellecom.

Meer informatie over Ananda Yoga Centrum in Ellecom

Kom erachter wat Ananda Yoga Centrum voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ananda Yoga Centrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Opleidingscentrum in de buurt van Ellecom? Dan ben je bij Ananda Yoga Centrum op de juiste plek. Bij Ananda Yoga Centrum kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ananda Yoga Centrum in Ellecom is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Opleidingscentrum is gelegen aan De Friedhof 7 in Ellecom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ellecom of niet, iedereen is welkom bij Ananda Yoga Centrum. Je kan Ananda Yoga Centrum telefonisch bereiken op: 31 313 414 893 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.anandayogacentrum.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ananda Yoga Centrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ananda Yoga Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ananda Yoga Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ananda Yoga Centrum

Bezoekers bekeken ook