Mindfulmeditatie.nl

Ashtanga Vinyasa Yoga Shala

Ashtanga Vinyasa Yoga Shala is een Yogastudio gelegen aan Veembroederhof 65 in Amsterdam.

Meer informatie over Ashtanga Vinyasa Yoga Shala in Amsterdam

Kom erachter wat Ashtanga Vinyasa Yoga Shala voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ashtanga Vinyasa Yoga Shala om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Ashtanga Vinyasa Yoga Shala op de juiste plek. Bij Ashtanga Vinyasa Yoga Shala kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ashtanga Vinyasa Yoga Shala in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Veembroederhof 65 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Ashtanga Vinyasa Yoga Shala. Je kan Ashtanga Vinyasa Yoga Shala telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.av-yogashala.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ashtanga Vinyasa Yoga Shala en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ashtanga Vinyasa Yoga Shala? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ashtanga Vinyasa Yoga Shala het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ashtanga Vinyasa Yoga Shala

Bezoekers bekeken ook