Mindfulmeditatie.nl

Balanza Beweegcentrum

Balanza Beweegcentrum is een Sportschool gelegen aan Voorstraat 32 in Kollum.

Meer informatie over Balanza Beweegcentrum in Kollum

Kom erachter wat Balanza Beweegcentrum voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Balanza Beweegcentrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Kollum? Dan ben je bij Balanza Beweegcentrum op de juiste plek. Bij Balanza Beweegcentrum kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Balanza Beweegcentrum in Kollum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Voorstraat 32 in Kollum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kollum of niet, iedereen is welkom bij Balanza Beweegcentrum. Je kan Balanza Beweegcentrum telefonisch bereiken op: 31 6 20144025 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://balanzabeweegcentrum.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Balanza Beweegcentrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balanza Beweegcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balanza Beweegcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Balanza Beweegcentrum

Bezoekers bekeken ook