Mindfulmeditatie.nl

By Heart Yoga

By Heart Yoga is een Yogastudio gelegen aan Flevostraat 56 in Purmerend.

Meer informatie over By Heart Yoga in Purmerend

Kom erachter wat By Heart Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek By Heart Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Purmerend? Dan ben je bij By Heart Yoga op de juiste plek. Bij By Heart Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

By Heart Yoga in Purmerend is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Flevostraat 56 in Purmerend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Purmerend of niet, iedereen is welkom bij By Heart Yoga. Je kan By Heart Yoga telefonisch bereiken op: 31 20 363 8420 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.byheartyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar By Heart Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij By Heart Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je By Heart Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. By Heart Yoga

Bezoekers bekeken ook