Mindfulmeditatie.nl

Centrum Silentio

Centrum Silentio is een Yogastudio gelegen aan Julianastraat 1A in Diessen.

Meer informatie over Centrum Silentio in Diessen

Kom erachter wat Centrum Silentio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Centrum Silentio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Diessen? Dan ben je bij Centrum Silentio op de juiste plek. Bij Centrum Silentio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Centrum Silentio in Diessen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Julianastraat 1A in Diessen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Diessen of niet, iedereen is welkom bij Centrum Silentio. Je kan Centrum Silentio telefonisch bereiken op: 31 13 504 2113 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.centrumsilentio.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Centrum Silentio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Centrum Silentio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum Silentio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Centrum Silentio

Bezoekers bekeken ook