Mindfulmeditatie.nl

De Kleine Hoeve

De Kleine Hoeve is een Yogastudio gelegen aan Paterswal 12 in Vriezenveen.

Meer informatie over De Kleine Hoeve in Vriezenveen

Kom erachter wat De Kleine Hoeve voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Kleine Hoeve om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Vriezenveen? Dan ben je bij De Kleine Hoeve op de juiste plek. Bij De Kleine Hoeve kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Kleine Hoeve in Vriezenveen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Paterswal 12 in Vriezenveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vriezenveen of niet, iedereen is welkom bij De Kleine Hoeve. Je kan De Kleine Hoeve telefonisch bereiken op: 31 546 658 275 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dekleinehoeve.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Kleine Hoeve en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Kleine Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kleine Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Kleine Hoeve

Bezoekers bekeken ook