Mindfulmeditatie.nl

De Lijfschool - Yoga

De Lijfschool - Yoga is een Yogastudio gelegen aan Van Ostadestraat 413 in Amsterdam.

Meer informatie over De Lijfschool - Yoga in Amsterdam

Kom erachter wat De Lijfschool - Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Lijfschool - Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij De Lijfschool - Yoga op de juiste plek. Bij De Lijfschool - Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Lijfschool - Yoga in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Ostadestraat 413 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij De Lijfschool - Yoga. Je kan De Lijfschool - Yoga telefonisch bereiken op: 31 20 471 3295 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lijfschool.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Lijfschool - Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Lijfschool - Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lijfschool - Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Lijfschool – Yoga

Bezoekers bekeken ook