Mindfulmeditatie.nl

De Maanhoeve

De Maanhoeve is een Meditatiecentrum gelegen aan Exloërveen 18a in Exloërveen.

Meer informatie over De Maanhoeve in Exloërveen

Kom erachter wat De Maanhoeve voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Maanhoeve om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Meditatiecentrum in de buurt van Exloërveen? Dan ben je bij De Maanhoeve op de juiste plek. Bij De Maanhoeve kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Maanhoeve in Exloërveen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Meditatiecentrum is gelegen aan Exloërveen 18a in Exloërveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Exloërveen of niet, iedereen is welkom bij De Maanhoeve. Je kan De Maanhoeve telefonisch bereiken op: 31 6 26350264 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://maanhoeve.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Maanhoeve en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Maanhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Maanhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Maanhoeve

Bezoekers bekeken ook