Mindfulmeditatie.nl

De Nieuwe Yogi

De Nieuwe Yogi is een Yogastudio gelegen aan Alphons Diepenbrocklaan 4 in Dieren.

Meer informatie over De Nieuwe Yogi in Dieren

Kom erachter wat De Nieuwe Yogi voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Nieuwe Yogi om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Dieren? Dan ben je bij De Nieuwe Yogi op de juiste plek. Bij De Nieuwe Yogi kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Nieuwe Yogi in Dieren is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Alphons Diepenbrocklaan 4 in Dieren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dieren of niet, iedereen is welkom bij De Nieuwe Yogi. Je kan De Nieuwe Yogi telefonisch bereiken op: 31 6 14201759 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.denieuweyogi.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Nieuwe Yogi en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Nieuwe Yogi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nieuwe Yogi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Nieuwe Yogi

Bezoekers bekeken ook