Mindfulmeditatie.nl

De Yoga Club

De Yoga Club is een Yogastudio gelegen aan Burgemeester Romeijnstraat 2 in Ouwerkerk.

Meer informatie over De Yoga Club in Ouwerkerk

Kom erachter wat De Yoga Club voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Yoga Club om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Ouwerkerk? Dan ben je bij De Yoga Club op de juiste plek. Bij De Yoga Club kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Yoga Club in Ouwerkerk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Burgemeester Romeijnstraat 2 in Ouwerkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ouwerkerk of niet, iedereen is welkom bij De Yoga Club. Je kan De Yoga Club telefonisch bereiken op: 31 111 411 237 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Yoga Club en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Yoga Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Yoga Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Yoga Club

Bezoekers bekeken ook