Mindfulmeditatie.nl

De Yoga Tempel

De Yoga Tempel is een Yogastudio gelegen aan Turfsteeg 4 in Haarlem.

Meer informatie over De Yoga Tempel in Haarlem

Kom erachter wat De Yoga Tempel voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Yoga Tempel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De Yoga Tempel op de juiste plek. Bij De Yoga Tempel kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Yoga Tempel in Haarlem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Turfsteeg 4 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij De Yoga Tempel. Je kan De Yoga Tempel telefonisch bereiken op: 31 6 14463111 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deyogatempel.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Yoga Tempel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Yoga Tempel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Yoga Tempel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Yoga Tempel

Bezoekers bekeken ook