Mindfulmeditatie.nl

Ellen's Yoga en Pilates

Ellen's Yoga en Pilates is een Yogastudio gelegen aan Tongerlose Hoefstraat 77-04 in Tilburg.

Meer informatie over Ellen's Yoga en Pilates in Tilburg

Kom erachter wat Ellen's Yoga en Pilates voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ellen's Yoga en Pilates om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Ellen's Yoga en Pilates op de juiste plek. Bij Ellen's Yoga en Pilates kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ellen's Yoga en Pilates in Tilburg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Tongerlose Hoefstraat 77-04 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij Ellen's Yoga en Pilates. Je kan Ellen's Yoga en Pilates telefonisch bereiken op: 31 6 42687275 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ellens.nu/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ellen's Yoga en Pilates en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ellen's Yoga en Pilates? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ellen's Yoga en Pilates het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ellen’s Yoga en Pilates

Bezoekers bekeken ook