Mindfulmeditatie.nl

Fitsport pilates/yoga

Fitsport pilates/yoga is een Pilatesstudio gelegen aan Marathonloop 7, 3e verdiepin in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Fitsport pilates/yoga in s-Hertogenbosch

Kom erachter wat Fitsport pilates/yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Fitsport pilates/yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Pilatesstudio in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Fitsport pilates/yoga op de juiste plek. Bij Fitsport pilates/yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Fitsport pilates/yoga in s-Hertogenbosch is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Pilatesstudio is gelegen aan Marathonloop 7, 3e verdiepin in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij Fitsport pilates/yoga. Je kan Fitsport pilates/yoga telefonisch bereiken op: 31 6 45341477 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fitsport.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Fitsport pilates/yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fitsport pilates/yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitsport pilates/yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Fitsport pilates/yoga

Bezoekers bekeken ook