Mindfulmeditatie.nl

Fysiotherapie Zandstra & van der Meer

Fysiotherapie Zandstra & van der Meer is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Sjaardemastraat 19 in Franeker.

Meer informatie over Fysiotherapie Zandstra & van der Meer in Franeker

Kom erachter wat Fysiotherapie Zandstra & van der Meer voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Fysiotherapie Zandstra & van der Meer om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Fysiotherapiepraktijk in de buurt van Franeker? Dan ben je bij Fysiotherapie Zandstra & van der Meer op de juiste plek. Bij Fysiotherapie Zandstra & van der Meer kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Fysiotherapie Zandstra & van der Meer in Franeker is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Fysiotherapiepraktijk is gelegen aan Sjaardemastraat 19 in Franeker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Franeker of niet, iedereen is welkom bij Fysiotherapie Zandstra & van der Meer. Je kan Fysiotherapie Zandstra & van der Meer telefonisch bereiken op: 31 517 384 508 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://zandstraenvandermeer.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Fysiotherapie Zandstra & van der Meer en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fysiotherapie Zandstra & van der Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Zandstra & van der Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Fysiotherapie Zandstra & van der Meer

Bezoekers bekeken ook