Mindfulmeditatie.nl

Gaden Chokor Ling

Gaden Chokor Ling is een Aikidoschool gelegen aan Kraaiendijk 14 in Heijningen.

Meer informatie over Gaden Chokor Ling in Heijningen

Kom erachter wat Gaden Chokor Ling voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Gaden Chokor Ling om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Aikidoschool in de buurt van Heijningen? Dan ben je bij Gaden Chokor Ling op de juiste plek. Bij Gaden Chokor Ling kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Gaden Chokor Ling in Heijningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Aikidoschool is gelegen aan Kraaiendijk 14 in Heijningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heijningen of niet, iedereen is welkom bij Gaden Chokor Ling. Je kan Gaden Chokor Ling telefonisch bereiken op: 31 168 476 084 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.gadenchokorling.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Gaden Chokor Ling en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gaden Chokor Ling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gaden Chokor Ling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Gaden Chokor Ling

Bezoekers bekeken ook