Mindfulmeditatie.nl

Gerda Zeeman Hatha-Yoga

Gerda Zeeman Hatha-Yoga is een Yogastudio gelegen aan Boterzwin 2123 in Julianadorp.

Meer informatie over Gerda Zeeman Hatha-Yoga in Julianadorp

Kom erachter wat Gerda Zeeman Hatha-Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Gerda Zeeman Hatha-Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Julianadorp? Dan ben je bij Gerda Zeeman Hatha-Yoga op de juiste plek. Bij Gerda Zeeman Hatha-Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Gerda Zeeman Hatha-Yoga in Julianadorp is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Boterzwin 2123 in Julianadorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Julianadorp of niet, iedereen is welkom bij Gerda Zeeman Hatha-Yoga. Je kan Gerda Zeeman Hatha-Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 19853681 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Gerda Zeeman Hatha-Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gerda Zeeman Hatha-Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerda Zeeman Hatha-Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Gerda Zeeman Hatha-Yoga

Bezoekers bekeken ook