Mindfulmeditatie.nl

Gewoon zijn, Yoga en Coaching

Gewoon zijn, Yoga en Coaching is een Yogastudio gelegen aan C.F. Engelhardstraat 28 in Franeker.

Meer informatie over Gewoon zijn, Yoga en Coaching in Franeker

Kom erachter wat Gewoon zijn, Yoga en Coaching voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Gewoon zijn, Yoga en Coaching om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Franeker? Dan ben je bij Gewoon zijn, Yoga en Coaching op de juiste plek. Bij Gewoon zijn, Yoga en Coaching kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Gewoon zijn, Yoga en Coaching in Franeker is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan C.F. Engelhardstraat 28 in Franeker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Franeker of niet, iedereen is welkom bij Gewoon zijn, Yoga en Coaching. Je kan Gewoon zijn, Yoga en Coaching telefonisch bereiken op: 31 6 29288562 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.gewoonzijnyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Gewoon zijn, Yoga en Coaching en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gewoon zijn, Yoga en Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gewoon zijn, Yoga en Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Gewoon zijn, Yoga en Coaching

Bezoekers bekeken ook