Mindfulmeditatie.nl

Green Birds Fly

Green Birds Fly is een Yogastudio gelegen aan Hendrik Hosstraat 19 in Amsterdam-Zuidoost.

Meer informatie over Green Birds Fly in Amsterdam-Zuidoost

Kom erachter wat Green Birds Fly voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Green Birds Fly om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam-Zuidoost? Dan ben je bij Green Birds Fly op de juiste plek. Bij Green Birds Fly kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Green Birds Fly in Amsterdam-Zuidoost is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hendrik Hosstraat 19 in Amsterdam-Zuidoost. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam-Zuidoost of niet, iedereen is welkom bij Green Birds Fly. Je kan Green Birds Fly telefonisch bereiken op: 31 6 41971071 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.greenbirdsfly.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Green Birds Fly en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Green Birds Fly? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Green Birds Fly het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Green Birds Fly

Bezoekers bekeken ook