Mindfulmeditatie.nl

Happyogadays

Happyogadays is een Yogastudio gelegen aan MFC Boerderij De Schooten, Gravin Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder.

Meer informatie over Happyogadays in Den Helder

Kom erachter wat Happyogadays voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Happyogadays om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij Happyogadays op de juiste plek. Bij Happyogadays kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Happyogadays in Den Helder is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan MFC Boerderij De Schooten, Gravin Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij Happyogadays. Je kan Happyogadays telefonisch bereiken op: 31 6 30801623 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Happyogadays en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Happyogadays? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happyogadays het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Happyogadays

Bezoekers bekeken ook