Mindfulmeditatie.nl

Hartje Yin & Co

Hartje Yin & Co is een Yogastudio gelegen aan Groesbeekseweg 152 A in Nijmegen.

Meer informatie over Hartje Yin & Co in Nijmegen

Kom erachter wat Hartje Yin & Co voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Hartje Yin & Co om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Hartje Yin & Co op de juiste plek. Bij Hartje Yin & Co kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Hartje Yin & Co in Nijmegen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Groesbeekseweg 152 A in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Hartje Yin & Co. Je kan Hartje Yin & Co telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hartjeyin.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Hartje Yin & Co en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Hartje Yin & Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hartje Yin & Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Hartje Yin & Co

Bezoekers bekeken ook