Mindfulmeditatie.nl

Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga

Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga is een Yogastudio gelegen aan Rivierenhof 12 in Groningen.

Meer informatie over Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga in Groningen

Kom erachter wat Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga op de juiste plek. Bij Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga in Groningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rivierenhof 12 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga. Je kan Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga telefonisch bereiken op: 31 6 22660415 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetzonnekompas.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Zonnekompas - Zwangerschapsyoga en yinyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Het Zonnekompas – Zwangerschapsyoga en yinyoga

Bezoekers bekeken ook