Mindfulmeditatie.nl

Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder

Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder is een Yogastudio gelegen aan 5 Vismarkt in Den Helder.

Meer informatie over Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder in Den Helder

Kom erachter wat Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder op de juiste plek. Bij Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder in Den Helder is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan 5 Vismarkt in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder. Je kan Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder telefonisch bereiken op: 31 6 21673165 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.imana-chi.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Imana Chi Yoga & Bewust ZIJN in Den Helder

Bezoekers bekeken ook