Mindfulmeditatie.nl

KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula

KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula is een Yogastudio gelegen aan Hattemse Beek 179 in Apeldoorn.

Meer informatie over KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula in Apeldoorn

Kom erachter wat KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula op de juiste plek. Bij KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula in Apeldoorn is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hattemse Beek 179 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula. Je kan KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula telefonisch bereiken op: 31 6 29031108 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogametpaula.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. KOSHA Yogastudio, Yoga met Paula

Bezoekers bekeken ook