Mindfulmeditatie.nl

Livityoga

Livityoga is een Yogastudio gelegen aan Rembrandthof 95 in Hardinxveld-Giessendam.

Meer informatie over Livityoga in Hardinxveld-Giessendam

Kom erachter wat Livityoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Livityoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hardinxveld-Giessendam? Dan ben je bij Livityoga op de juiste plek. Bij Livityoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Livityoga in Hardinxveld-Giessendam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rembrandthof 95 in Hardinxveld-Giessendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hardinxveld-Giessendam of niet, iedereen is welkom bij Livityoga. Je kan Livityoga telefonisch bereiken op: 31 184 611 554 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://livityoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Livityoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Livityoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Livityoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Livityoga

Bezoekers bekeken ook