Mindfulmeditatie.nl

Marian Sloot Yoga

Marian Sloot Yoga is een Yogastudio gelegen aan Didamseweg 32a in Loerbeek.

Meer informatie over Marian Sloot Yoga in Loerbeek

Kom erachter wat Marian Sloot Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Marian Sloot Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Loerbeek? Dan ben je bij Marian Sloot Yoga op de juiste plek. Bij Marian Sloot Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Marian Sloot Yoga in Loerbeek is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Didamseweg 32a in Loerbeek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Loerbeek of niet, iedereen is welkom bij Marian Sloot Yoga. Je kan Marian Sloot Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 18228785 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.marianslootyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Marian Sloot Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Marian Sloot Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marian Sloot Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Marian Sloot Yoga

Bezoekers bekeken ook