Mindfulmeditatie.nl

Mijn Yoga Studio

Mijn Yoga Studio is een Yogastudio gelegen aan Zuiderzeeweg 11 in Blokzijl.

Meer informatie over Mijn Yoga Studio in Blokzijl

Kom erachter wat Mijn Yoga Studio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Mijn Yoga Studio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Blokzijl? Dan ben je bij Mijn Yoga Studio op de juiste plek. Bij Mijn Yoga Studio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Mijn Yoga Studio in Blokzijl is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zuiderzeeweg 11 in Blokzijl. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Blokzijl of niet, iedereen is welkom bij Mijn Yoga Studio. Je kan Mijn Yoga Studio telefonisch bereiken op: 31 6 28961721 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mijn-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Mijn Yoga Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Mijn Yoga Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijn Yoga Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Mijn Yoga Studio

Bezoekers bekeken ook