Mindfulmeditatie.nl

MoveAlongStudio

MoveAlongStudio is een Yogastudio gelegen aan Beijingstraat 7 in Rotterdam.

Meer informatie over MoveAlongStudio in Rotterdam

Kom erachter wat MoveAlongStudio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek MoveAlongStudio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij MoveAlongStudio op de juiste plek. Bij MoveAlongStudio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

MoveAlongStudio in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Beijingstraat 7 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij MoveAlongStudio. Je kan MoveAlongStudio telefonisch bereiken op: 31 6 20622237 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://movealongstudio.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar MoveAlongStudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MoveAlongStudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MoveAlongStudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. MoveAlongStudio

Bezoekers bekeken ook