Mindfulmeditatie.nl

Neo Yoga Delft

Neo Yoga Delft is een Yogastudio gelegen aan Kluizenaarsbocht 6 in Delft.

Meer informatie over Neo Yoga Delft in Delft

Kom erachter wat Neo Yoga Delft voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Neo Yoga Delft om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Delft? Dan ben je bij Neo Yoga Delft op de juiste plek. Bij Neo Yoga Delft kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Neo Yoga Delft in Delft is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kluizenaarsbocht 6 in Delft. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Delft of niet, iedereen is welkom bij Neo Yoga Delft. Je kan Neo Yoga Delft telefonisch bereiken op: 31 6 14107424 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.neoyogadelft.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Neo Yoga Delft en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Neo Yoga Delft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Neo Yoga Delft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Neo Yoga Delft

Bezoekers bekeken ook