Mindfulmeditatie.nl

Praktijk IJsselvallei

Praktijk IJsselvallei is een Yogastudio gelegen aan Kruisenkstraat 16 in Brummen.

Meer informatie over Praktijk IJsselvallei in Brummen

Kom erachter wat Praktijk IJsselvallei voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk IJsselvallei om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Brummen? Dan ben je bij Praktijk IJsselvallei op de juiste plek. Bij Praktijk IJsselvallei kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk IJsselvallei in Brummen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kruisenkstraat 16 in Brummen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Brummen of niet, iedereen is welkom bij Praktijk IJsselvallei. Je kan Praktijk IJsselvallei telefonisch bereiken op: 31 6 28168475 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://praktijkijsselvallei.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk IJsselvallei en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk IJsselvallei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk IJsselvallei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk IJsselvallei

Bezoekers bekeken ook