Mindfulmeditatie.nl

Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders

Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders is een Yogastudio gelegen aan Klaproos 11 in Haaksbergen.

Meer informatie over Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders in Haaksbergen

Kom erachter wat Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Haaksbergen? Dan ben je bij Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders op de juiste plek. Bij Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders in Haaksbergen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Klaproos 11 in Haaksbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haaksbergen of niet, iedereen is welkom bij Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders. Je kan Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders telefonisch bereiken op: 31 6 29211536 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogahuis-haaksbergen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk voor Yoga, Mindfulness en Fysiotherapie Annemarie Sanders

Bezoekers bekeken ook