Mindfulmeditatie.nl

RiverMoonYoga

RiverMoonYoga is een Yogastudio gelegen aan Kon. Wilhelminalaan 2 in Ouderkerk aan de Amstel.

Meer informatie over RiverMoonYoga in Ouderkerk aan de Amstel

Kom erachter wat RiverMoonYoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek RiverMoonYoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel? Dan ben je bij RiverMoonYoga op de juiste plek. Bij RiverMoonYoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

RiverMoonYoga in Ouderkerk aan de Amstel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kon. Wilhelminalaan 2 in Ouderkerk aan de Amstel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ouderkerk aan de Amstel of niet, iedereen is welkom bij RiverMoonYoga. Je kan RiverMoonYoga telefonisch bereiken op: 31 6 42531488 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://rivermoonyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar RiverMoonYoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij RiverMoonYoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RiverMoonYoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. RiverMoonYoga

Bezoekers bekeken ook