Mindfulmeditatie.nl

SAV - Yoga, Pilates en Dans

SAV - Yoga, Pilates en Dans is een Yogadocent gelegen aan De Vervening 1A in Oudehaske.

Meer informatie over SAV - Yoga, Pilates en Dans in Oudehaske

Kom erachter wat SAV - Yoga, Pilates en Dans voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek SAV - Yoga, Pilates en Dans om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogadocent in de buurt van Oudehaske? Dan ben je bij SAV - Yoga, Pilates en Dans op de juiste plek. Bij SAV - Yoga, Pilates en Dans kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

SAV - Yoga, Pilates en Dans in Oudehaske is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogadocent is gelegen aan De Vervening 1A in Oudehaske. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudehaske of niet, iedereen is welkom bij SAV - Yoga, Pilates en Dans. Je kan SAV - Yoga, Pilates en Dans telefonisch bereiken op: 31 6 54977994 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.metsav.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar SAV - Yoga, Pilates en Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SAV - Yoga, Pilates en Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SAV - Yoga, Pilates en Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. SAV – Yoga, Pilates en Dans

Bezoekers bekeken ook