Mindfulmeditatie.nl

Sensus yoga

Sensus yoga is een Yogastudio gelegen aan Bloemendaalsestraatweg 81 in Santpoort-Zuid.

Meer informatie over Sensus yoga in Santpoort-Zuid

Kom erachter wat Sensus yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Sensus yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Santpoort-Zuid? Dan ben je bij Sensus yoga op de juiste plek. Bij Sensus yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Sensus yoga in Santpoort-Zuid is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bloemendaalsestraatweg 81 in Santpoort-Zuid. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Santpoort-Zuid of niet, iedereen is welkom bij Sensus yoga. Je kan Sensus yoga telefonisch bereiken op: 31 6 41810748 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sensusyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Sensus yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sensus yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sensus yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Sensus yoga

Bezoekers bekeken ook