Mindfulmeditatie.nl

SportStudio Dokkum

SportStudio Dokkum is een Sportschool gelegen aan Bocksmeulen 33A in Dokkum.

Meer informatie over SportStudio Dokkum in Dokkum

Kom erachter wat SportStudio Dokkum voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek SportStudio Dokkum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Dokkum? Dan ben je bij SportStudio Dokkum op de juiste plek. Bij SportStudio Dokkum kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

SportStudio Dokkum in Dokkum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Bocksmeulen 33A in Dokkum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dokkum of niet, iedereen is welkom bij SportStudio Dokkum. Je kan SportStudio Dokkum telefonisch bereiken op: 31 519 220 091 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sportstudiodokkum.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar SportStudio Dokkum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SportStudio Dokkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportStudio Dokkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. SportStudio Dokkum

Bezoekers bekeken ook