Mindfulmeditatie.nl

Stralen Yoga Centrum

Stralen Yoga Centrum is een Yogastudio gelegen aan Gansoyen 33 in Drongelen.

Meer informatie over Stralen Yoga Centrum in Drongelen

Kom erachter wat Stralen Yoga Centrum voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Stralen Yoga Centrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Drongelen? Dan ben je bij Stralen Yoga Centrum op de juiste plek. Bij Stralen Yoga Centrum kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Stralen Yoga Centrum in Drongelen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Gansoyen 33 in Drongelen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Drongelen of niet, iedereen is welkom bij Stralen Yoga Centrum. Je kan Stralen Yoga Centrum telefonisch bereiken op: 31 6 25020784 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.stralenyc.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Stralen Yoga Centrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Stralen Yoga Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stralen Yoga Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Stralen Yoga Centrum

Bezoekers bekeken ook