Mindfulmeditatie.nl

Studio Namaste

Studio Namaste is een Yogastudio gelegen aan Tuinweg 24 in Oisterwijk.

Meer informatie over Studio Namaste in Oisterwijk

Kom erachter wat Studio Namaste voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Namaste om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oisterwijk? Dan ben je bij Studio Namaste op de juiste plek. Bij Studio Namaste kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Namaste in Oisterwijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Tuinweg 24 in Oisterwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oisterwijk of niet, iedereen is welkom bij Studio Namaste. Je kan Studio Namaste telefonisch bereiken op: 31 6 53870803 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studionamaste.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Namaste en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Namaste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Namaste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Namaste

Bezoekers bekeken ook