Mindfulmeditatie.nl

Sûn Centrum Yoga met Karin

Sûn Centrum Yoga met Karin is een Yogastudio gelegen aan Ritsumasyl 12 Ritsumasyl Dyksterbuorren 3 Menaam in Marsum.

Meer informatie over Sûn Centrum Yoga met Karin in Marsum

Kom erachter wat Sûn Centrum Yoga met Karin voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Sûn Centrum Yoga met Karin om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Marsum? Dan ben je bij Sûn Centrum Yoga met Karin op de juiste plek. Bij Sûn Centrum Yoga met Karin kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Sûn Centrum Yoga met Karin in Marsum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Ritsumasyl 12 Ritsumasyl Dyksterbuorren 3 Menaam in Marsum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Marsum of niet, iedereen is welkom bij Sûn Centrum Yoga met Karin. Je kan Sûn Centrum Yoga met Karin telefonisch bereiken op: 31 6 41590916 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.suncentrum.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Sûn Centrum Yoga met Karin en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sûn Centrum Yoga met Karin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sûn Centrum Yoga met Karin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Sûn Centrum Yoga met Karin

Bezoekers bekeken ook