Mindfulmeditatie.nl

Tai-Chi Zeeland

Tai-Chi Zeeland is een Sportschool gelegen aan Veerweg 42 in Kamperland.

Meer informatie over Tai-Chi Zeeland in Kamperland

Kom erachter wat Tai-Chi Zeeland voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Tai-Chi Zeeland om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Kamperland? Dan ben je bij Tai-Chi Zeeland op de juiste plek. Bij Tai-Chi Zeeland kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Tai-Chi Zeeland in Kamperland is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Veerweg 42 in Kamperland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kamperland of niet, iedereen is welkom bij Tai-Chi Zeeland. Je kan Tai-Chi Zeeland telefonisch bereiken op: 31 6 41393572 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.taichizeeland.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Tai-Chi Zeeland en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Tai-Chi Zeeland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tai-Chi Zeeland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Tai-Chi Zeeland

Bezoekers bekeken ook