Mindfulmeditatie.nl

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga is een Yogastudio gelegen aan Rivierensingel 728 in Helmond.

Meer informatie over Yin Yang Yoga in Helmond

Kom erachter wat Yin Yang Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yin Yang Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Yin Yang Yoga op de juiste plek. Bij Yin Yang Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yin Yang Yoga in Helmond is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rivierensingel 728 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Yin Yang Yoga. Je kan Yin Yang Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 12683447 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogayinyang.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yin Yang Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yin Yang Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yin Yang Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yin Yang Yoga

Bezoekers bekeken ook