Mindfulmeditatie.nl

Yin Yoga Maddy

Yin Yoga Maddy is een Yogastudio gelegen aan Het Haagje 140 in Hoogeveen.

Meer informatie over Yin Yoga Maddy in Hoogeveen

Kom erachter wat Yin Yoga Maddy voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yin Yoga Maddy om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hoogeveen? Dan ben je bij Yin Yoga Maddy op de juiste plek. Bij Yin Yoga Maddy kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yin Yoga Maddy in Hoogeveen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Het Haagje 140 in Hoogeveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogeveen of niet, iedereen is welkom bij Yin Yoga Maddy. Je kan Yin Yoga Maddy telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yinyogamaddy.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yin Yoga Maddy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yin Yoga Maddy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yin Yoga Maddy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yin Yoga Maddy

Bezoekers bekeken ook