Mindfulmeditatie.nl

Yoga Awareness

Yoga Awareness is een Yogastudio gelegen aan Scheepvaart 35 in Arnhem.

Meer informatie over Yoga Awareness in Arnhem

Kom erachter wat Yoga Awareness voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Awareness om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Yoga Awareness op de juiste plek. Bij Yoga Awareness kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Awareness in Arnhem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Scheepvaart 35 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij Yoga Awareness. Je kan Yoga Awareness telefonisch bereiken op: 31 6 40413550 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-awareness.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Awareness en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Awareness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Awareness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Awareness

Bezoekers bekeken ook