Mindfulmeditatie.nl

Yoga Bewust Zijn Venray

Yoga Bewust Zijn Venray is een Yogastudio gelegen aan Strübenlaan 4 in Venray.

Meer informatie over Yoga Bewust Zijn Venray in Venray

Kom erachter wat Yoga Bewust Zijn Venray voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Bewust Zijn Venray om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Venray? Dan ben je bij Yoga Bewust Zijn Venray op de juiste plek. Bij Yoga Bewust Zijn Venray kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Bewust Zijn Venray in Venray is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Strübenlaan 4 in Venray. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venray of niet, iedereen is welkom bij Yoga Bewust Zijn Venray. Je kan Yoga Bewust Zijn Venray telefonisch bereiken op: 31 478 513 830 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogabewustzijn.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Bewust Zijn Venray en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Bewust Zijn Venray? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Bewust Zijn Venray het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Bewust Zijn Venray

Bezoekers bekeken ook