Mindfulmeditatie.nl

Yoga Coolhaven

Yoga Coolhaven is een Yogastudio gelegen aan Coolhaven 104a in Rotterdam.

Meer informatie over Yoga Coolhaven in Rotterdam

Kom erachter wat Yoga Coolhaven voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Coolhaven om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Yoga Coolhaven op de juiste plek. Bij Yoga Coolhaven kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Coolhaven in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Coolhaven 104a in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Yoga Coolhaven. Je kan Yoga Coolhaven telefonisch bereiken op: 31 10 223 2172 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogacoolhaven.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Coolhaven en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Coolhaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Coolhaven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Coolhaven

Bezoekers bekeken ook