Mindfulmeditatie.nl

Yoga & Massage Therapie Lea de Jong

Yoga & Massage Therapie Lea de Jong is een Massagetherapeut gelegen aan Pr. Margrietstraat 58 in Middelharnis.

Meer informatie over Yoga & Massage Therapie Lea de Jong in Middelharnis

Kom erachter wat Yoga & Massage Therapie Lea de Jong voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga & Massage Therapie Lea de Jong om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Massagetherapeut in de buurt van Middelharnis? Dan ben je bij Yoga & Massage Therapie Lea de Jong op de juiste plek. Bij Yoga & Massage Therapie Lea de Jong kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga & Massage Therapie Lea de Jong in Middelharnis is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Massagetherapeut is gelegen aan Pr. Margrietstraat 58 in Middelharnis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelharnis of niet, iedereen is welkom bij Yoga & Massage Therapie Lea de Jong. Je kan Yoga & Massage Therapie Lea de Jong telefonisch bereiken op: 31 6 23831425 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-massagetherapie.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga & Massage Therapie Lea de Jong en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga & Massage Therapie Lea de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga & Massage Therapie Lea de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga & Massage Therapie Lea de Jong

Bezoekers bekeken ook