Mindfulmeditatie.nl

Yoga Sjoukje Hoekstra

Yoga Sjoukje Hoekstra is een Yogastudio gelegen aan Kortestreek 19 in Lemmer.

Meer informatie over Yoga Sjoukje Hoekstra in Lemmer

Kom erachter wat Yoga Sjoukje Hoekstra voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Sjoukje Hoekstra om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Lemmer? Dan ben je bij Yoga Sjoukje Hoekstra op de juiste plek. Bij Yoga Sjoukje Hoekstra kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Sjoukje Hoekstra in Lemmer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kortestreek 19 in Lemmer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lemmer of niet, iedereen is welkom bij Yoga Sjoukje Hoekstra. Je kan Yoga Sjoukje Hoekstra telefonisch bereiken op: 31 6 18441842 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogasjoukje.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Sjoukje Hoekstra en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Sjoukje Hoekstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Sjoukje Hoekstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Sjoukje Hoekstra

Bezoekers bekeken ook