Mindfulmeditatie.nl

Yoga & Training

Yoga & Training is een Yogastudio gelegen aan Hoofdweg 210 in Bovensmilde.

Meer informatie over Yoga & Training in Bovensmilde

Kom erachter wat Yoga & Training voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga & Training om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bovensmilde? Dan ben je bij Yoga & Training op de juiste plek. Bij Yoga & Training kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga & Training in Bovensmilde is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hoofdweg 210 in Bovensmilde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bovensmilde of niet, iedereen is welkom bij Yoga & Training. Je kan Yoga & Training telefonisch bereiken op: 31 592 413 125 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogaentraining.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga & Training en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga & Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga & Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga & Training

Bezoekers bekeken ook