Mindfulmeditatie.nl

Yogacentrum de Werkplaats

Yogacentrum de Werkplaats is een Yogastudio gelegen aan Keppelstraat 10 in Hasselt.

Meer informatie over Yogacentrum de Werkplaats in Hasselt

Kom erachter wat Yogacentrum de Werkplaats voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogacentrum de Werkplaats om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hasselt? Dan ben je bij Yogacentrum de Werkplaats op de juiste plek. Bij Yogacentrum de Werkplaats kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogacentrum de Werkplaats in Hasselt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Keppelstraat 10 in Hasselt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hasselt of niet, iedereen is welkom bij Yogacentrum de Werkplaats. Je kan Yogacentrum de Werkplaats telefonisch bereiken op: 31 6 81695752 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yogacentrumdewerkplaats.nl/contact

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogacentrum de Werkplaats en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogacentrum de Werkplaats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogacentrum de Werkplaats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogacentrum de Werkplaats

Bezoekers bekeken ook