Mindfulmeditatie.nl

Yogacentrum Michon

Yogacentrum Michon is een Yogastudio gelegen aan Korte Haaksbergerstraat 44 in Enschede.

Meer informatie over Yogacentrum Michon in Enschede

Kom erachter wat Yogacentrum Michon voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogacentrum Michon om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Yogacentrum Michon op de juiste plek. Bij Yogacentrum Michon kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogacentrum Michon in Enschede is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Korte Haaksbergerstraat 44 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Yogacentrum Michon. Je kan Yogacentrum Michon telefonisch bereiken op: 31 53 432 9994 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.3honederland.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogacentrum Michon en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogacentrum Michon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogacentrum Michon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogacentrum Michon

Bezoekers bekeken ook